Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Lecke

Főoldal » Általános iskola » Matematika
426
Egy brigád egy adott munkát 10 nap alatt,míg egy másik brigád 8 nap alatt végez el.
Mennyi ideig tartana a munka ,ha a két brigád együtt dolgozna?
Előre is köszönöm a segítséget!
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
1
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
x/10+x/8=1
4x+5x=40
9x=40
x=40/9
4 nap, 10 óra és 40 perc alatt végzi el a két brigád együtt a feladatot.
1