Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Hogyan hozunk négyzetgyökjel elé?

Főoldal » Középiskola » Matematika
438
Lehető legnagyobb természetes számot kellene.
Pl: √12
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
`sqrt(12)=sqrt(2^2*3)=sqrt(2^2)*sqrt(3)=2sqrt(3)`
0