Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matem

Főoldal » Általános iskola » Matematika
367
Sziasztok tudnatok segiteni!Két szám kúlönbségük:3,összegük:6.Grafikonnal kell megcsinálni
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
I. `y-x=3` `to` `y=3+x`

II. `y+x=6` `to` `y=6-x`

Ezeket ábrázolod.

Ahol metszi egymást a két függvény, az lesz a megoldás (x és y koordináták az ábrán).
0