Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Ellenállás

Főoldal » Középiskola » Fizika
482
Egy fogyasztón 1 perc alatt 200 coulomb töltés áramlott át. Egy 4.5 V-s zsebtelepre kapcsoltuk. Mennyi a fogyasztó ellenállása
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Fizika

Válaszok

1
I=Q/t=200/60=10/3A. R=U/I=4.5/(10/3)=1.35Ω.
0