Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Húzd alá a helyes választ!

Főoldal » Általános iskola » Fizika
725
Egy 100kg tömegű vasláda 6.emeletre (20m magas) történő felviteléhez pontosan ugyanannyi/kétszer annyi/feleannyi energiára van szükség,mint egy 150kg páncélszekrény 4.emeletre való feljuttásához
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Fizika

Válaszok

2
E=m*s

100*6=600
150*4=600
600=600
Tehát a két cipeléshez ugyanannyi energiára van szükség.
-1

Én levezettem, Bazsa nem. Az enyémet fogod megoldásnak jelölni?
-3