Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Ellenálás

Főoldal » Általános iskola » Fizika
368
Sziasztok!Legyen szíves valaki segíteni!Számísd ki annak a fogyasztónak az ellenálását, amelyik 4 A erősségű áram folyik át, ha a kivezetései között 220 V a feszültség! Nagyon szépen köszönöm aki tudja a választ!
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Fizika

Válaszok

1
`R=U/I=(220 \ V)/(4 \ A)=color(red)(55 \ Omega)`
0