Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Kiemelés

Főoldal » Általános iskola » Matematika
365
3x-6y+9=
ab-a=
14x-7=
5a-8b+3a=
2a^2+3a^2-a=
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
3x+6y+9=3(x-2y+3)
ab-a=a(b-1)
14x-7=7(2x-1)
5a-8b+3a=8a-8b=8(a-b)
2a2+3a2-a=5a2-a=a(5a-1)
-2