Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

9.) Matek feladatom

Főoldal » Középiskola » Matematika
322
Csatoltam képet.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
-2
Középiskola / Matematika

Válaszok

2
A=4/9. Így csak a B állítás igaz.
-1

`A=(3/2)^(-2)`

`A=(2/3)^2`

`A=4/9`

A helyes megoldás az `color(red)( "b.)")` lehetőség tehát `color(red)(Alt"0,5")`.
1