Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Feladatok kettessel

Főoldal » Általános iskola » Matematika
369
Mennyi 2+2?
Mennyi 2+2+2?
Mennyi 2*2+2*2?
Mi a 22x+22+22x/2=2 egyenlet megoldása?
Hogy lehet 4 db kettes számjegyből a 0 és 10 közé eső pozitív egész számokat egy kivételével előállítani?
Hogy lehet a lehető legkevesebb kettessel olyan legalább 5 jegyű számot előállítani, amiben van 2-es számjegy?
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
matek, Matematika, könnyű, egyszerű, 2, muveletek, fejtörők, szórakoztató, feladványok, kettő
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

2
ez volt a borítékomban
az eleje nagyon egyszerű, felvezetés, de nekem igazából az utolsók kellenének
0

`0=2/2-2/2`

`1=(2*2)/(2*2)`

`2=(2/2)+(2/2)`

`3=(2+2+2)/2`

`4=(2+2+2-2)`

`5=2+2+2/2`

`6=(2*2*2)-2`

7= reméljük ez a kivétel.

`8=2+2+2+2`

`9=(2+2/2)^2`

`10=(2*2*2)+2`
0