Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matek házi feladatom

Főoldal » Általános iskola » Matematika
393
A mellékelt házi feladatomhoz szeretnék segítséget kérni. A 35- ös feladatról lenne szó.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
`átfogó^2 = befogó^2 + befogó^2`

`átfogó = sqrt(befogó^2 + befogó^2) = sqrt(15^2 + 15^2) = sqrt(450) ~~ 21.21`

`"élek" = 15 * 3 + 21.21 * 3 = color(red)108.63`
Módosítva: 2 éve
0