Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Milyen értékeket jeleznek a műszerek

Főoldal » Általános iskola » Fizika
369
Sziasztok.
Segítséget szeretnék kérni mit jeleznek a műszerek.?
Köszönöm
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Fizika

Válaszok

1
`32/50*15=color(red)("9,6" \ A)`


`32/50*100=color(red)(64 \ A)`


`32/50*"0,5"=color(red)("0,32" \ A)`
0