Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matek feladat

Főoldal » Középiskola » Matematika
303
Csatoltam képet.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
a.)
`((12*10^6)/(7*10^6)-1)*100=color(red)(71,43%)`


b.)
`x=51*10^3*1,667^(2000-1992)=color(red)(3.041.270 \ db)`


c.)
`350*10^3*1,065^(12n)=100*10^6`

`n=log_("1,065"^12) \ (100*10^6)/(350*10^3)`

`napprox7,48`

`1991+7,48=1998`

Tehát `color(red)(1998)`-ban lesz az a hónap amikor túllépi a 100 milliót!
1