Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matek feladat

Főoldal » Középiskola » Matematika
333
Csatoltam képet.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
`"3,75"*10^11=6*10^12*(1/2)^(t/5730)`

`("3,75"*10^11)/(6*10^12)=(1/2)^(t/5730)`

`"3,75"=6*10*(1/2)^(t/5730)`

`2^(-t/5730)=2^-4`

`-t/5730=-4`

`color(red)(t=22.920 \ "év")`
1