Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Átváltás

Főoldal » Középiskola » Matematika
546
0.15 dkg/dm3 ezt szeretném átváltani kg/m3-ra.
Köszönöm szépen
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
matek, sürgős, Matematika, mértékegység, átváltás, Középiskola, méter, kg
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

2
150 kg/m3
-1

0.15 dkg/dm3= 0.01*0.15 kg/dm3=(1/0.001)*0.01*0.15 kg/m3=1.5 kg/m3
1