Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matek SOS!

Főoldal » Középiskola » Matematika
398
Csatoltam képet.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
`cosalpha=(20^2-(48^2+60^2))/(-2*48*60)=>alpha="17,1"°`

`T=(48*60*sin"17,1"°)/2approx424,5 \ m^2`

Időbe: `(424,5)/5*0,5=color(red)(42,45 \ "óra")`
Módosítva: 2 éve
1