Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Sos két számolás

Főoldal » Általános iskola » Fizika
385
Fizika 2 számolás
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Fizika

Válaszok

1
6.)
`I=P/U=(60 \ W)/(60 \ V)=color(red)(1 \ A)`



7.)
`U=P/I=(120 \ W)/("0,52" \ A)=color(red)("230,77" \ V)`
0