Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Segítség kéne mert nem tudom elkezdeni a matekházimat!

Főoldal » Általános iskola » Matematika
469
Egy 27 km-es túraútvonal egyik végéről 8-órakor indult el András, a másikról 10 órakor Béla. Mikor találkoznak, ha András 3 km-t tesz meg 1 óra alatt, Béla pedig 4 km-et.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
A v=3km/h t=T+2 s1=vt=3(T+2)
B v=4km/h t=T s2=vt=4T
27=s1+s2=3(T+2)+4T
T=3

találkozó 10+3=13 órakor
0