Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Hány

Főoldal » Általános iskola » Matematika
353
Csatoltam képet.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
`x * 4 - 5 = x * 3 + 6`
`x * 4 - x * 3 = 6 + 5`
`x = color(red)11 \ unoka`

Ellenőrzés:
`{:(x * 4 - 5 = 11 * 4 - 5 = color(red)39),
(x * 3 + 6 = 11 * 3 + 6 = color(red)39):} } dió`
0