Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matek 12. területszámítás

Főoldal » Középiskola » Matematika
394
Egy szabályos ötszög oldala 8 cm. Mekkora a területe?
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
`T=(n*a^2*cot \ (180°)/n)/4=(5*8^2*cot \ (180°)/5)/4=color(red)("110,11" \ cm^2)`
1