Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Az oldatok töménysége

Főoldal » Általános iskola » Kémia
314
Valaki segítene megoldani ezt a két feladatot?
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
1
Általános iskola / Kémia

Válaszok

1
22. feladat: egyenlő, egyenlő, a bal oldali nagyobb, megint a bal oldali nagyobb

23.
(a / jel igazabol egy tortvonal)

a)x=120/500=0,24g tehát az oldat 24 tömegszázalék

b) x=20/250=0.08 8 tomegszazalek

c)x=60/400=0.15 15 tomegszazalek

sajnos a többit én se nemtudom:(
0