Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Nagyon kéne segítség matekból,nagyon szépen köszönöm,aki segít!

Főoldal » Általános iskola » Matematika
335
A "c" és a "d" feladatban kéne segítség!
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
c.)
1. Év után: `2.000*"0,8"=color(red)(1.600 \ db)`

2. Év után: `2.000*"0,8"^2=color(red)(1.280 \ db)`

3. Év után: `2.000*"0,8"^3=color(red)(1.024 \ db)`

4. Év után: `2.000*"0,8"^4=color(red)(819 \ db)`




d.)
1. hónap múlva: `5.000*"1,3"=color(red)(6.500 \ db)`

2. hónap múlva: `5.000*"1,3"^2=color(red)(8.450 \ db)`

3. hónap múlva: `5.000*"1,3"^3=color(red)(10.985 \ db)`

A feladatot fehér színnel oldottam meg amennyiben megoldásnak jelölöd a válaszom elérhetővé teszem számodra a megoldást. Előre is köszönöm :)
Módosítva: 2 éve
0