Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Az elektromos áram

Főoldal » Általános iskola » Fizika
401
Olvasd le a mérőműszerek által mutatott áramerősséget-értékeket!
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Fizika

Válaszok

1
`I="2,5" * 21/50=color(red)("1,05" \ A)`


`I=25* 20/50=color(red)(10 \ A)`


`I=5 * 44/50=color(red)("4,4" \ A)`

A feladatot fehér színnel oldottam meg amennyiben megoldásnak jelölöd a válaszom elérhetővé teszem számodra a megoldást. Előre is köszönöm :)
Módosítva: 2 éve
0