Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Kérlek segítsetek

Főoldal » Általános iskola » Matematika
404
Csatoltam képet.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
TÖRTEK
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
a.)
`16/25+x=74/75`

`x=74/75-16/25`

`x=(74-48)/75`

`color(red)(x=26/75)`



b.)
`25/12-x=3/4`

`-x=3/4-25/12`

`-x=(9-25)/12`

`-x=-16/12`

`color(red)(x=4/3)`
0