Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Négyszög

Főoldal » Középiskola » Matematika
941
Az ABCD négyszög oldalai AB=8 cm, BC=7 cm, CD= 6 cm és DA=5 cm hosszúak. Az ABD és BCD háromszögek beirtható köre a BD átlót rendre az F és E pontokban érinti. Milyen hosszú az EF szakasz?
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
Valamelyik nap már kérdés volt:
https://ehazi.hu/q/13241
Mozgatható ábrát is csináltam hozzá:
https://www.geogebra.org/m/p98pRZ9V
Módosítva: 8 éve
1