Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Hány

Főoldal » Általános iskola » Matematika
391
Csatoltam képet.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
`"István" = 32`
`"Mária" = ("István" - 7) * 3 = (32 - 7) * 3 = 75`
`"Anna" = "Mária" * 2 = 75 * 2 = 150`
`"Gergő" = "Anna" + 13 = 150 + 13 = 163`
Módosítva: 2 éve
0