Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Fizika házi nagyon sürgős!! Kérlek segítsetek jegyre megy

Főoldal » Általános iskola » Fizika
426
Be van jelölve kicsit homályosan de lehet látni.
3 feladat van aki megcsinalja annak nagyon köszönöm és egy életre hálás leszek
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Fizika

Válaszok

1


9. V=150cm3=150ml
(Tobbit nem csinaltuk)

10. V=8cm3=2cm V=a*a*a
N.k: a=6cm V=a*a*a=6cm*6cm*6cm=216cm3

17.o 6.
26-27 nap kozott
-11(Celsius fok)
20.án
12 (Celsius fok)
23 (celsius fok)
10(celsius fok) es egy fel.

7. Nem csinaltuk meg
0