Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

A válaszodat normálalakban add meg!

Főoldal » Középiskola » Matematika
475
c) 5,42•10³-3,9•10⁴

A többi feladatrész ment, de ezt az egyet nem értem. Kérlek segítsetek!
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
`5,42*10^3-3,9*10^4=(5,42-3,9*10)*10^3=(5,42-39)*1.000=-33.580=color(red)(-3,358*10^4)`
1