Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Százalékkal

Főoldal » Általános iskola » Matematika
375
Csatoltam képet.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
A kirándulás teljes létszáma: `60/("0,3")=200 \ "fő"`

5. osztályosok: `200*0,2=color(red)(40 \ "fő")`

6. osztályosok: `200*0,3=color(red)(60 \ "fő")`

7. osztályosok: `200*0,4=color(red)(80 \ "fő")`

8. osztályosok: `200*0,1=color(red)(20 \ "fő")`


A feladatot fehér színnel oldottam meg amennyiben megoldásnak jelölöd a válaszom elérhetővé teszem számodra a megoldást. Előre is köszönöm :)
Módosítva: 2 éve
0