Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matek házi

Főoldal » Középiskola » Matematika
361
Csatoltam képet.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
3,

a, = `5x^2y*(4x-3)`

b, = `7x*(x-2)+8y*(x-2)` = `(7x+8y)(x-2)`

c, = `2x*(a+b)+1*(a+b)` = `(2x+1)*(a+b)`

d, = `x*(x-y)+2*(x-y)` = `(x+2)*(x-y)`

e, = `x^n*(x^2+1)`
1