Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matek házi

Főoldal » Középiskola » Matematika
370
Csatoltam képet.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
Szia, íme a feladatok megoldása:

a)
63y – 9 = 9 (7y – 1)

b)
63y² – 7y = 7y (9y – 1)

c)
63y³ – 7y² = 7y² (9y – 1)

d)
63y³z² – 14yz = 7yz (9y²z – 2)
1