Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Szabályos sokszögek

Főoldal » Középiskola » Matematika
346
A 2. Feladatban kérném segítségeteket
Előre is köszi
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
`a=R*2sin \ (180°)/n=1,365*2*sin \ (180°)/7=color(red)(1,185 \ cm)`


`"Tömeg"=(n*a^2*cot \ (180°)/n*m*rho)/4=(7*1,185^2*cot \ (180°)/7*0,18*8,7 \ g/(cm^3))/4approxcolor(red)(8 \ g)`
0