Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Függőleges felfelé hajítás

Főoldal » Középiskola » Fizika
397
az 500 m/s kezdősebességgel felfelé kilőtt puskagolyó legfeljebb milyen magasra emelkedik és mennyi dő alatt tér vissza a kiindulási helyre
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Fizika

Válaszok

2
`v_0=500` `m/s`


`h=(v_0^2)/(2g)`

`h=(500^2)/(20)=12500` `m`


`t=v_0/t`

`t=500/10=50` `s`
0

Csatoltam képet.
0