Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

HTML5-ös reszponzív weboldal görgetés

142
Csináltam egy weboldalt, ami egy projekt munka a webalkalmazás feljesztéséhez, méghozzá egy olyan éttermet mutatna be ami fiktív, fiktív ételekkel és még sorolhatnám, reszponzivítást felhasználva bootstrap-ezéssel.
Nos a menü (menu.html) résszel problémákba űtköztem, ugyanis nem tudok görgetni és éppen hogy a lenti részt megcsináltam (van ott is javítani való) de a felső részt nem igen tudom megoldani hogy ne lógjon be a nem tartalomba, és ráadásul nem az oldalon van fixálva vannak a tartalmak, hanem maga az étlap egy boxban van belehelyezve.

A többi weboldalon nem kell scrolling (nincsen a tömörített mappában a többi html oldal), csak a menu.html meg az egész projekt oldalak összetevői.

A kép a weboldalról valahol ezen a poszton.
A tömörített mappa itt van: https://mega.nz/file/968UiQJR#AY_TWoD9iOVB1-oKRoVT9dsLfPInQms301_YFvPrU9Q (feloldó kulcs: AY_TWoD9iOVB1-oKRoVT9dsLfPInQms301_YFvPrU9Q)
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
HTML, webszerkesztés, css, projekt
0
Felsőoktatás / Informatika

Válaszok

1
+ van még egy gond, méghozzá per pillanat nem tudom megoldani azt sem, hogy a box-ok (ahol az ételek vannak) azok méretei nem egységesek (egyik szélesebb a másik meg "hosszúkás" vagy valami olyasmi)
0