Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matematika 9

Főoldal » Középiskola » Matematika
330
S.o.s.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
`((a^2b^-5)^-2*(a^5)^-3*((a^-4)^2)^3)/((a^-3b^5)^-2*b^-5*b^-10)=(a^4b^10a^-15(a^-8)^-3)/(a^6b^-10b^-5b^-10)=(a^-4b^25a^-15a^18)/(b^-10)=a^-4b^35a^-15a^18=color(red)(b^35/a)`
0