Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matek TZ

Főoldal » Általános iskola » Matematika
369
Sziasztok!Tudnàtok nekem segíteni?Az osztálytàrsammal együtt oldottuk meg,jól csinàltuk meg?nagyon fontos lenne.Nagyon köszi
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
Sziasztok!

Ügyesek vagytok, egy apró hiba. A műveleti sorrendre ügyeljetek.

23, c

`2/3+1/3:3` = `2/3+1/9` = `(6+1)/9` = `color(red)(7/9)`
1