Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matek szöveges, másodfokúval

Főoldal » Középiskola » Matematika
1860
50 csavar annyi forintba kerül, ahány csavart 72ft-ért kapunk. Mennyibe kerül egy csavar?

Hiányos másodfokú.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
csavar ára: x
50x = 72/x /szorzunk x-szel
50x² = 72
x²=72/50
x²=1.44
x=1.2

Egy csavar 1.2 forint.
1