Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Fizika

Főoldal » Felsőoktatás » Fizika
346
Ha valaki le tudná ezt vezetni nekem azt megköszönném!
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Felsőoktatás / Fizika

Válaszok

1
`L=(U/I*A)/rho=((2 \ V)/(5 \ A)*10^-5 \ m^2)/(10^-7 \ Omegam)=color(red)(40 \ m)`
-1