Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Derekszög

Főoldal » Középiskola » Matematika
625
Az egyenlő szárú háromszög alapja 14cm az alaphoz tartozo magasság 12cm hosszú Mekkora a háromszög területe ?(rajz)
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
`T=(a*m)/2` = `(14*12)/2` = 84 `cm^2`
1