Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Derekszög

Főoldal » Középiskola » Matematika
1029
Egy derékszögü háromszög egyik szöge 27°os a szög melleti befogó 3,8 cm hosszu .Milyen hosszí az átfogóhoz tartozó magassága ? (RAJZ)
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

2
`m_c=sinalpha*a=sin27°*3,8=color(red)(1,73 \ cm)`

A feladatot fehér színnel oldottam meg amennyiben megoldásnak jelölöd a válaszom elérhetővé teszem számodra a megoldást. Előre is köszönöm :)
Módosítva: 2 éve
1

Csatoltam képet.
1