Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Felszín-térfogat

Főoldal » Általános iskola » Matematika
323
A 9. feladat lenne az
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
`F = 9 * 1 * 4 + 7 * 1 * 4 + 5 * 1 * 4 + 3 * 1 * 4 + 1 * 1 * 4 + 9 * 9 * 2 = 262 \ cm^2`
`T = 9 * 9 * 1 + 7 * 7 * 1 + 5 * 5 * 1 + 3 * 3 * 1 + 1 * 1 * 1 = 165 \ cm^3`
Módosítva: 2 éve
0