Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Többszörös

Főoldal » Általános iskola » Matematika
369
Mennyi 6- nak és 4- nek a legkisebb közös többszöröse?
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
`6 = 2 * 3`
`4 = 2 * 2 = 2^2`
`LNKO = 2`
`LKKT = 2^2 * 3 = 12`
0