Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Kondenzátor feltöltése

Főoldal » Középiskola » Fizika
370
Mennyi munkával lehetne egy 47 μF kapacitású kondenzátort 50 V feszültségűre feltölteni? Mennyi lenne ekkor a töltése?
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
fizika, Mozaik, elektrosztatika, kondenzátor
0
Középiskola / Fizika

Válaszok

1
`Q=C*V=(47*10^-6) \ F*50 \ V=color(red)(2,35*10^-3 \ C)`
0