Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Terület

Főoldal » Általános iskola » Matematika
360
Csatoltam képet.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
a)
`a = sqrt(2^2 + 2^2) = sqrt(8)`
`T = a^2 = sqrt(8)^2 = 8`

b)
`a = sqrt(1^2 + 3^2) = sqrt(10)`
`T = a^2 = sqrt(10)^2 = 10 `
0