Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Holnapra kéne

Főoldal » Középiskola » Fizika
587
Szabadon eső test 50 m/s sebességet ér el. Milyen magasról esett?
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Fizika

Válaszok

1

`v=g*t` `to` `t=v/g` = `50/10` = 5 s

`s=g/2*t^2` = `10/2*5^2` = `color(red)("125 m")`.
Módosítva: 2 éve
1