Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matek hazi

Főoldal » Középiskola » Matematika
367
Valaki kerlek segitsen hogy milyen szamok lesznek az x meg az y helyen
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
sos
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
A hattal való oszthatóság feltétele, hogy egyszerre legyen páros és osztható hárommal.

Ha

I. y=0 vagy 6 akkor x=3,6,9

II. y=2 vagy 8 akkor x=1,4,7

III. y=4, akkor x=2,5,8
0