Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matematika 11 osztály valaki tudna segíteni? Előre is köszönöm!!

Főoldal » Középiskola » Matematika
346
Tudnátok segíteni ebben a két feladatban. Köszönöm!
Csatoltam képet is.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
1.)
a.)
`1/((35!)/(7!*(35-7)!))=color(red)(1,487*10^-7)`


b.)
`(7!)/(6!*(7-6)!)*(28!)/(1!*(28-1)!)=color(red)(196)`




3.)
`(14!)/(4!*(14-4)!)=color(red)(1.001)`
1