Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Henger feladat

Főoldal » Középiskola » Matematika
346
Egy 10cm élű kockából 1500 db.-ot kell, készítsenek. Hány köbméter faanyagra van szükség a készítésükhöz?
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
`V=a^3*1.500=10^3*1.500*10^-6=color(red)(1,5 \ m^3)`


A feladatot fehér színnel oldottam meg. Amennyiben megoldásnak jelölöd a válaszom, a megoldást elérhetővé teszem a számodra. Előre is köszönöm :)
Módosítva: 2 éve
0