Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Segítség!

Ahhoz, hogy mások kérdéseit és válaszait megtekinthesd, nem kell beregisztrálnod, azonban saját kérdés kiírásához ez szükséges!

Kis értelmezési segítég a gyengébb elméjű embereknek.

89
Értelmezzük együtt a képet.Kérdés címe: Ide a kérdés címét írod nem a feladatot! A kérdés címe lehetőleg tartalmazza a tárgy témakörét, feladat jellegét, magát a tárgyat.


Kérdés: Ide írod a kérdést, amit fel szeretnél tenni! Megpróbálod a lehető legegyértelműben leírni a feladatot. Kép felöltésnél figyelsz arra, hogy a kép nem állítva, hanem FEKTETVE kerüljön, közlésre mivel máshogy telefonról nem lehet megnyitni. Valamint megvárod, míg közzé teszi a képet, amit a kis gémkapocs jelen tudsz megtenni.


Kategória: Kiválasztod a feladatnak és a saját iskolai szintednek megfelelő kategóriát. Fontos mert, ha ki raksz pl. egy egyenletrendszert felsőoktatásként én aként fogom megoldani és leszarom, hogy nem érted te voltál olyan hülye, hogy kitedd más kategóriába viseld el.


Sürgősség: Tulajdonképpen az ég adta világon semmi jelentősége nincsen.


Válassz: Itt tudod kiválasztani a tantárgyat, amivel kapcsolatos a feladatod, vagy kérdésed. Érdemes a megfelelő kategóriát választani, mert lehetnek megoldók, akiknek levan szűrve bizonyos tárgyakra az oldal és nem dobja fel nekik az irodalmat, ha te ott kérdezed meg a kör egyenletét. Szar ügy erre azt tudom mondani.


Határidő: Megtudod adni a feladat melyik napra esedékes. De tulajdonképpen az ég világon senkit nem érdekel általában.


Címkék: Megadhatsz címkéket melyekben célszerű azt beírni milyen kérdések merülhetnek fel a feladatban
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Egyéb

Válaszok

0