Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Kis értelmezési segítég a gyengébb elméjű embereknek.

392
Értelmezzük együtt a képet.



Kérdés címe: Ide a kérdés címét írod nem a feladatot! A kérdés címe lehetőleg tartalmazza a tárgy témakörét, feladat jellegét, magát a tárgyat.


Kérdés: Ide írod a kérdést, amit fel szeretnél tenni! Megpróbálod a lehető legegyértelműben leírni a feladatot. Kép felöltésnél figyelsz arra, hogy a kép nem állítva, hanem FEKTETVE kerüljön, közlésre mivel máshogy telefonról nem lehet megnyitni. Valamint megvárod, míg közzé teszi a képet, amit a kis gémkapocs jelen tudsz megtenni.


Kategória: Kiválasztod a feladatnak és a saját iskolai szintednek megfelelő kategóriát. Fontos mert, ha ki raksz pl. egy egyenletrendszert felsőoktatásként én aként fogom megoldani és leszarom, hogy nem érted te voltál olyan hülye, hogy kitedd más kategóriába viseld el.


Sürgősség: Tulajdonképpen az ég adta világon semmi jelentősége nincsen.


Válassz: Itt tudod kiválasztani a tantárgyat, amivel kapcsolatos a feladatod, vagy kérdésed. Érdemes a megfelelő kategóriát választani, mert lehetnek megoldók, akiknek levan szűrve bizonyos tárgyakra az oldal és nem dobja fel nekik az irodalmat, ha te ott kérdezed meg a kör egyenletét. Szar ügy erre azt tudom mondani.


Határidő: Megtudod adni a feladat melyik napra esedékes. De tulajdonképpen az ég világon senkit nem érdekel általában.


Címkék: Megadhatsz címkéket melyekben célszerű azt beírni milyen kérdések merülhetnek fel a feladatban
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
2
Általános iskola / Egyéb

Válaszok

1
Sajnos ez nem mindenkinek ilyen egyértelmű :( . Ennél már csak azt utálom jobban, amikor valaki megoldókulcsot kér. Nem értem, hogy mit gondolnak? Az OH (meg a többi kiadó: https://ehazi.hu/q/133120/idegen-nyelv-nincs-meg-valakinek-az-oxford-exam-trainer-b1-temazaroinak-a-megoldokulcsa-elore-is-nag) majd ilyen könnyen elérhetővé fogja tenni a megoldásokat? Nem erre találták ki ezt az oldalt. És nem egy ilyen kérdést tettek fel. Kicsit eltértem a témától, de ez is egy jelentős probléma.
Módosítva: 5 hónapja
4