Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

SOS!!!

Főoldal » Általános iskola » Kémia
427
Sziasztok! Az alábbi házi feladatot valaki megtudná oldani? Előre is köszönöm!
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Kémia

Válaszok

1
1. `H_2` + `Cl_2` = 2 `HCl`

2. `N_2` + `O_2` = 2 `NO`

3. 2 `Al` + 3 `I_2` = 2 `AlI_3`

4. 2 `H_2` + `O_2` = 2 `H_2O`

5. `N_2` + 3 `H_2` = 2 `NH_3`

6. 4 `Fe` + 3 `O_2` = 2 `Fe_2O_3`

7. 2 `Na` + 2 `H_2O` = 2 `NaOH` + `H_2`

8. `CH_4` + 2 `O_2` = `CO_2` + 2 `H_2O`

Ahol nincs előtte szám, ott 1 mol kell, azt nem írjuk ki.
0